• НАЈСОВРЕМЕНА САУНА
  • ЏАКУЗИ КАДИ ВО АПАРТМАНИТЕ
  • ТУРИСТИЧКИ ВОДИЧ
  • БЕСПАЛТЕН WI-FI ИНТЕРНЕТ

ХОТЕЛ СО ДУША - ЛЕДЕР

Shape

Нашиот хотел ќе го направи вашиот претстој совршено и незаборавно случување на единствено место.
Почувствувајте го мирисот на Луксузот и Хармонијата

ГАЛЕРИЈА

  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 1
ЗА ХОТЕЛОТ

Ако барате место за одмор во градот Кочани, Хотел Ледер ке биде вашиот вистински избор за одмор релаксирање и уживање.

Нашата професионалност и гостопримливост, високиот квалитет на услуга ке го направи вашиот претстој свеченост на едиствено случување.

Комбинацијата од модерен и елегантен ентериер го дава мирисот на луксуз обогатен со топла атмосфера и пријатен претстој.

ВИДЕО

АПАРМАНИ И СОБИ


Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Curabitur blandit tibulum at ero[...]

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Curabitur blandit tibulum at ero[...]

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Curabitur blandit tibulum at ero[...]

ПОБАРАЈТЕ НЕ

Слободно контактирајте не телефонски на фиксен или мобилен во било кое време, денски или ноќе.

ТЕЛЕФОН

Ова се нашите телефони фиксен и мобилен.
+389 33 27 28 28 | +389 77 67 67 68

ПИШЕТЕ НИ

Контактирајте не во секое време по електонска пошта, ќе ви одговориме за најбрзо што можеме

E-MAIL АДРЕСА

Нашата имеил адреса ке ја најдете подолу.
hotelleder@yahoo.com

ПОСЕТЕТЕ НЕ

За директни резервации, и разгледување на собите, посетете не во нашиот хотел,

ДИРЕКТЕН КОНТАКТ

Доколку сте во можност контактирајте не директно во нашиот хотел.
Браќа Ставреви 19, Кочани Македонија