ИНФОРМАЦИИ ЗА ХОТЕЛОТ

Слободно поставете ни ги сите Ваши прашања кои спаѓаат во нашата областа, како и прашања кои се однесуваат на работата и функционирањето на сајтот. Вашиот одговор ќе го добиете во најбрз можен рок..

КОНТАКТ
СЛЕДЕТЕ НЕ