• Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3

ЗА ХОТЕЛОТ

Стил, Комфорт и Луксуз само во Хотел Ледер.
Нашиот хотел ќе го направи вашиот претстој совршено и незаборавно случување на единствено место.
Почувствувајте го мирисот на Луксузот и Хармонијата

Ако барате место за одмор во градот Кочани, Хотел Ледер ке биде вашиот вистински избор за одмор релаксирање и уживање.
Нашата професионалност и гостопримливост, високиот квалитет на услуга ке го направи вашиот претстој свеченост на едиствено случување.
Комбинацијата од модерен и елегантен ентериер го дава мирисот на луксуз обогатен со топла атмосфера и пријатен претстој.
Хотелот располага со 11 соби со инзвонреден ентериер и 4 елегантни апартмани со џакузи кади, ултра модерен мебел, како и кабелска телевизија, бесплатен Wi Fi Интернет во сите соби, LCD Телевизори Најсовремена сауна.

Нудиме туристички водич кој ке бидел дел од вашето секојдневие и ке ве збогати со информаци за градот и неговата околина. Посебни такси цени за нашите гости насекаде низ Македонија.

ДЕСТИНАЦИИ

Добрата местоположба во самиот центар на градот ви дава одлична можност за вашите бизнис случувања, како и реализација на соработка со:
Р. Бугарија - 80км
Р. Грција - 170км
Аеродром - 100км
Терминал - 30км

Градот Кочани се наоѓа во источниот дел на Р. Македонија и се каректеризира по неговата беспрекорна чистота и уредност, совршена архитектура, плени со своето зеленило и прекрасно уредената река.

About Services
ХОТЕЛ БАР ЗА НАШИТЕ ГОСТИ

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat odio sewd euismod semp, est non nuluis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. semper.

About Services
ЛУКСУЗНИ АПАРТМАНИ

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat odio sewd euismod semp, est non nuluis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. semper.

About Services
ЏАКУЗИ КАДИ

Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat odio sewd euismod semp, est non nuluis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. semper.